Pakej Web Paling Murah & berbaloi

Grab Cepat Sebelum Kuota Penuh !

Sehingga Kini Hanya Tinggal
Kuota


Saya Nak Tempah

Tidak perlulah saya berbasa basi lagi tentang kenapa anda memerlukan sebuah website untuk perniagaan anda.Anda pasti sudah jelas kegunaan website dan fungsinya untuk perniagaan anda dan Anda datang ke web sini bukan kosong-kosong sebaliknya anda masuk dengan 2 intention iaitu:

01.

“Nak Ada Website”

02.

“Pakej Web 444”

Sebab Nak Murah Kan =).

Betul Tak?

Betul Ke RM 444.00 Je?

Kenapa Murah Sangat Ni?

MURAH BUKAN?


tahukah anda

berapa selalunya web designer cas untuk 1 web?

RM 2500

Ke Atas..

Ya Tuan-tuan & Puan-puan.rm 2500 Dan Keatas


Saya Nak Tempah

Anda nak ke bayar dengan nilai diatas?

kalau untung setiap bulan RM10,000 keatas takpelah.Bagaimana jika anda antara mereka yang baru bermula.Mesti pikir panjang.

“saya faham semua ni”

jadi untuk pakej web 444 ni,saya tidak akan buka pada semua orang.sebaliknya saya akan filter dahulu jumlah jualan/sales anda setiap bulan.jika untung anda melebihi rm5000 setiap bulan,saya minta maaf terlebih dahulu

Matlamat saya dengan menawarkan pakej web ini adalah untuk membantu peniaga baru untuk memiliki website pada harga yang membebankan anda.Saya lebih suka untuk anda spend wang anda untuk advertising terlebih dahulu.Katakan bajet anda rm1500,saya lebih syorkan anda untuk spend RM1000 Untuk advertising dan selebihnya buat website dengan harga yang murah dengan saya.

“Anda Untung,Saya Pun Untung”

Domain Nama Sendiri

Anda boleh mendaftarkan domain atau alamat website anda mengikut pilihan nama yang diingini.

Server Pantas

Saya akan memastikan server hosting yang digunakan untuk website anda adalah yang terbaik & pantas.

Email Domain sendiri

Email atas domain sendiri seperti support@neuroweb.my mengikut saranan anda.

Payment Gateway

Website anda akan dilengkapi dengan payment gateway untuk memudahkan pembayaran dari pelanggan.

Sistem Ecommerce

Website anda akan dilengkapi dengan sistem ecommerce bersama 10 produk

Panduan manage web

Panduan untuk menguruskan web akan saya sediakan untuk anda.

Mesra SEO

Saya akan setting basic SEO agar website anda lebih cepat terindex di carian Google

website laju

Semua web yang dibina akan saya pastikan pantas dan mesra mobile.


Saya Nak Tempah Pakej Web 444

TESTIMONI PELANGGAN

Apa Kata Pelanggan Saya?






PERCUMA!

BONUS

Untuk Setiap Tempahan Website

Dengan setiap tempahan website dari kami,anda akan dihidangkan dengan pelbagai bonus berikut

Facebook Ads Tutorial

Anda boleh terus apply tutorial mudah Facebook Ads dari kami ini untuk anda kembangkan perniagaan anda kepada lebih jutaan bakal pembeli

Google Ads Tutorial

Tutorial Google Ads untuk anda membesarkan lagi ruang pemasaran anda kepada pengguna Google apabila mereka melakukan carian di Google.

Teknik Copywriting

Tak tahu nak buat ayat iklan yang mengancam dan convert?Kami akan bantu anda dengan panduan copywriting

Teknik instagram ads

Bukan sahaja kami cover untuk Facebook dan Google,malah kami akan berikan kepada anda tutorial untuk anda beriklan di Instagram

Hasil Kerja Saya

Portfolio Terdahulu












FAQ

Berapa lama website dapat disiapkan?

Website akan siap paling cepat 1 hari selepas pembayaran dilakukan. Suka diingatkan, maklumat produk/servis yang anda berikan haruslah lengkap supaya tidak menggangu proses pembinaan website.Lebih lengkap maklumat berkenaan produk seperti copywriting dan gambar-gambar yang disediakan,lebih cepat website anda siap.

Ada Bayaran Tambahan?

Tiada bayaran tambahan dikenakan.Melainkan anda mahukan fungsi tambahan yang berbeza pada website anda.

Bagaimanakan saya nak pilih nama domain yang sesuai?

Untuk meletakkan nama domain yang sesuai saya cadangkan untuk anda memilih berdasarkan :

1.Nama Produk,Nama Brand.

Anda boleh gunakan nama produk atau nama brand anda sebagai nama domain atau alamat website anda.Contohnya seperti Cuckoo.com,Penapisaircuckoo.com

2.Nama Berdasarkan Fungsi Produk

Sebagai contoh pilkurus.com,komputerrefurbished.com

3.Nama sendiri

Anda boleh juga menggunakan nama anda sendiri sebagai nama domain (mengikut kesesuaian perniagaan anda).Contohnya seperti Zulkifliadzis.com

Bagaimana Pula Dengan Server/Web Hosting?

Web hosting adalah termasuk didalam pakej web 444 ini.Saya akan menyediakan web hosting dengan kapasiti 5 GB serta lokasi server di Singapore.

Apakah Payment Gateway Yang Akan Digunakan?

Saya akan menggunakan payment gateway Toyyibpay kerana proses pendaftaran yang lebih mudah serta masa approval yang pantas.Saya akan berikan detail bagaimana untuk mendaftar setelah anda bersetuju untuk membangunkan website anda bersama saya.

Adakah Sebarang Panduan Atau Tuorial Disediakan Untuk Saya Manage Web Ini?

Sudah semestinya ada.Saya akan menyediakan tutorial berbentuk video bagaimana untuk anda menguruskan website,order dan lain-lain.

Kenali Saya

Siapakah Saya?

Salam perkenalan Dari Saya

Saya zulkifli seorang pembina website sepenuh masa.bikin website merupakan passion saya.Mahal murah saya tidak fikirkan sangat,janji saya boleh terus bikin website.

Sudah beratus-ratus website saya hasilkan untuk pemilik bisnes,sekolah,tadika,NGO,dan banyak lagi.Ada dari Malaysia,Singapura,United States,Negara Eropah dan banyak lagi.Ada website yang masih hidup,ada yang dah expired kerana client malas nak renew domain.Hahaha..

Sehingga kini hampir 5 tahun saya menawarkan perkhidmatan membuat website.Dan bagi saya bikin website merupakan teman hidup saya.


Facebook


Facebook


Whatsapp

Nak Tahu Promosi Terkini?

Pakej Website Cuckoo

Pakej Web Lengkap Cuckoo

Pakej Website Coway

Pakej Web Lengkap Coway

Pakej Website Unifi

Pakej Web Lengkap Unifi & Maxis